2011-04-29
 16:35:34

i give u my soul

haay sexiness ! Jag vet.. hehe, väldigt seg. Men ey man får aldrig röra datorn hemma :(
Påsklovet har faktiskt varit härligt, SOL♥ Lovet började med att jag & johanna åkte på trip, vart? ja de vanliga -.-
Kom hem på söndagen & på måndagen så skulle thomas sova över, Tisdagen så drog vi ut och beställde lite sushi, efteråt drog vi till höganäs. På vägen hem från den hålan så kom jag på att jag missade min älsklingsprogram.. Desperate housewives :( nooo.
Jobbade torsdag, fredag och lördag och på söndagen var de LISEBEERG med fags. Ingen vågade åka någonting, fick åka de mesta själv -.-
måndagen var de; ambulans till helsingborgs sjukhus, fick en liten infektion & de behövdes att opereras, vad skulle jag göra utan alla droger jag fick där♥. Kom hem igår efter 4 dagar ! hihi så bra som jag är så kan jag gå nu yeaah.
Valborg är imorgon och de blir inget kul för mig, får sitta hemma haha, fast jag hoppas jag kan få spendera lite tid med mina söta homiies; willie & thomas häh.
Bilder från lovet kommer... när de kommer, ni vet hur jag är 8-)
.td♥
2011-04-05
 23:05:35

this heavy thing on my chest

i know tomorrow i'm leaving for good
and i, i miss you already
baby
you know i'm trying to be strong for you
but i, i miss you already
2011-04-04
 01:04:25

trying to be strong for u

Hahah SERiÖST?! Uppdaterar nu bara lite om att "hon där" har tagit bort MINA bilder och bloggen! Kanske för att jag bustade henne? Hahah jag ber om ursäkt till mina vänner som ville driva med henne men hahah nu är hon "rip" for good, sikken glädjedödare jag är :$ Jag hoppas nu verkligen hon lagt ner allt.. så har hon gjort en ny blogg med nytt namn.. (observera mina bilder)

Hihi aja i fredags så var de natt-bowling med gänget ! hahah Undra hur de kändes för killarna när de bara var 2 av dom och 5-6 tjejer, lyx säkert ! idag har jag chillat pungen så hårt att mitt huvud värker, fail. Imorgon beger jag mig iväg till hbg för att spendera lite tid med söta willie. Ska sovis nu . BAAAAJ

och om du ser detta din chingebögköttbulle-lover så 'pip' jag dig och du ska 'pip' mig tillbaka och gillade...

PUSS.
.td♥